Catalina en de vijf prinsen van Mondus, een illustrated novel Catalina en de vijf prinsen van Mondus, modelschetsen en studies
Go to previous pageBACK

Catalina en de vijf prinsen van Mondus

Illustrated novel

Johnny Bekaert /
Mandy Bekaert

Catalina en de vijf prinsen van Mondus is een geïllustreerde novelle. Een sprookje volgens de uitgever. Maar dan van het duistere soort: zwart, zwart zwart met alle klassieke ingrediënten: een bevallige lieve prinses, 5 gemene prinsen, een toverkol, kikkers en een koninkrijk.

« Een duister verhaal over verraad en liefde. »

De verhaallijn glijdt voortdurend af naar excentrieke, droomachtige intriges en gebeurtenissen in het onderbewustzijn. Het is een gedurfd en griezelig verhaal met een heel aparte moraal en vreemd voor wie niet niet vertrouwd is met de wereld van fantastiek.

Mandy Bekaert is een Belgische tekenaar met Zuid-Franse roots, waarvan het werk te zien was in het Designmuseum van Mexico en het Huis van het Beeld / Seed Factory Brussel. Binnenkort verschijnt er een geïllustreerd interview van 10 pagina’s met haar in de 100 jaar-jubileum-Snoecks. www.mandybekaert.be

Hardcover uitgave met linnen rug
Formaat: 23 x 32 cm, 64 pagina’s 
ISBN 97-8-946475-3776 ⁃ NUR 301

Boekvoorstelling: bij inschrijving op de boekvoorstelling kan je het boek aanschaffen – met een kunstprint en door beide auteurs gesigneerd – aan de boekhandelsprijs.
Mail naar: info@poespaproducties.be

Gelieve naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer te vermelden – na voorinschrijving zal je een bevestigingsmail ontvangen. (met deze voorinschrijving verbindt u zich er niet aan om het boek te kopen).

Meer info over de boekvoorstelling en de prijs van de uitgave volgt later.

Lees het artikel door Mieke Delombaerde en Frank De Roover voor Snoecks Almanak SNX 2024

Lees het geïllustreerd interview door Mieke Delombaerde met Mandy Bekaert, verschenen in de Snoecks Almanak SNX 2024

 

 

MODELSCHETSEN EN STUDIES

Catalina en de vijf prinsen van Mondus

Mandy Bekaert

De voorbereidende krabbelingen, schetsen en modelschetsen die aan de grondslag liggen van de tekeningen voor het verhaal van Catalina en de vijf prinsen van Mondus. Volg de denkwijze van de tekenaar in haar zoektocht naar de compositie van elke tekening.

Softcover uitgave
Formaat: 18 x 21 cm, 224 pagina’s 

Bij de aankoop van bovenstaand boek krijgt een korting van 25% op dit boek, gesigneerd door de kunstenaar.
Mail naar: info@poespaproducties.be

 

 

 

TOP